Advertisement
Îţi place ?→ Apreciaza Videoclipul si Distribuie prieteniilor!

Impartaseste Prieteniilor !

MULTUMIM PENTRU SUSTINERE !

Cea mai relaxantă melodie compusă vreodată. E o adevărată încântare să o asculţi - VIDEO

 • Muzica este cu adevărat una din laturile cele mai expresive ale artei, capabilă să ne emoţioneze chiar dacă suntem bucuroşi sau trişti deopotrivă. Acordurile instrumentelor de suflat sunt sublime prin căldura şi sensibilitatea pe care le pot transmite. Prin talentul lor, unii artişti pot da viaţă unor piese de mare sensibilitate care ajung la coarda sensibilă a oricărei inimi.
  Leo Rojas pe numele lui complet, Juan Leonardo Santillia Rojas, s-a născut în anul 1984 în Ecuador şi după cum vedem este un talentat solist al instrumentelor de suflat tradiţionale din ţara lui şi nu numai. În timp ce cântă, artistul trăieşte muzica cu pasiune şi emoţie fără margini.
  Melodia „El cóndor pasa” este de bună seamă una dintre acele piese care au o încărcătură emoţională fantastică şi potrivit multora care iubesc muzica este cea mai relaxantă piesă compusă vreodată. Interpretarea din acest videoclip a artistului ecuadorian îmbracă forma unei armonii perfecte dintre muzică şi natură, fiind inspirată din zborul lin al condorului care îşi deschide larg aripile ridicându-se în înaltul cerului.
  Folosindu-se atât de nai, cât şi de mai multe instrumente de suflat sud-americane, Leo Rojas aduce lacrimi de emoţie în ochii tuturor. Natura vorbeşte prin acest cântec care umple sufletul cu pasiune şi iubire. Această capodoperă muzicală poartă semnătura compozitorulului peruan Daniel Alomía Robles, având la bază un text scris de Julio de La Paz.
  Sursa: Save flora en fauna via Youtube
  Autor text: LiveBiz.ro

  Category : Social

loading...
arrow_drop_up