A T E N Ț I E ! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock
Îţi place ?→ 

Advertisement
Advertisement

UN MOTIV DE MÂNDRIE PENTRU ROMÂNIA! A fost lansat PRIMUL TRAMVAI ROMANESC, este considerat a fi mai bun decat cele din străinătate!

 • Uploaded 1 month ago in the category ROMANIA

  Tramvaiul denumit Autentic este conceput şi fabricat de Astra Vagoane Călători iar componentele provin în mare parte de la firme din România, a spus Gheorghe Sâ

  ...

  Tramvaiul denumit Autentic este conceput şi fabricat de Astra Vagoane Călători iar componentele provin în mare parte de la firme din România, a spus Gheorghe Sârbu, directorul general al companiei producătoare, pentru Economica.net.

  Noul tramvai este modular, cu podea joasă și poate fi unidirecţional sau bidirecţional, cu uşi care să se deschidă pe ambele părţi.

  Tramvaiul împrumutat pentru teste la Timişoara este format din două module și are 18 metri lungime.

  În funcție de dotările solicitate de client, prețul unui astfel de tramvai variază între 1,25 milioane și 1,4 milioane de euro, fiind sub cel al competitorilor, potrivit directorului Astra Vagoane Călători.

  Noul tramvai al Astra are unul dintre cele mai mici consumuri de energie electrică din piaţă, respectiv 1,75-1,8 KW/kilometru, precizează directorul general al companiei producătoare.

 • # tramvai# romania# util# video
show more show less
  Comments (0)