A T E N Ț I E ! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock
Îţi place ?→ 

Advertisement
Advertisement

Mama îşi ţine pentru prima dată la piept bebeluşul de 364g. Imaginile filmate au emoţionat o lume întreagă... Pe Facebook a devenit usor Viral.

 • Uploaded 1 month ago in the category SOCIAL

  Prima relatie de atasament din viata unui copil este aceea cu mama sa.

  Aceasta legatura va functiona ca un prototip pentru urmatoarele relatii care vor urma si

  ...

  Prima relatie de atasament din viata unui copil este aceea cu mama sa.

  Aceasta legatura va functiona ca un prototip pentru urmatoarele relatii care vor urma si determina modul in care se va structura la nivel psihologic pattern-urile de atasament si de relationare.
  Acest tip de relatie are o componenta puternic instinctuala care depaseste bariera vointei.

  Mama si copilul se cauta unul pe celalalt instinctiv chiar imediat dupa nastere cand bebelusul reuseste sa ajunga singur la sanul mamei.

  Aceasta legatura este ca un fluviu de emotii ce nu se opreste si care se revarsa dinspre mama spre copil, ajutandu-l astfel pe copil sa invete ce este iubirea.

  In aceste momente se pune temelia a ce va fi copilul din punct de vedere emotional, psihologic si a identitatii ca fiinta umana.

  Daca relatia cu mama sa a fost una pozitiva, hranitoare atunci va avea incredere in a initia si sustine relatiile la varsta adulta.

  In schimb, daca relatia cu mama a fost tulburata si precara adultul de mai tarziu va fi temator si ii va fi extrem de dificil sa stea intr-o relatie.

 • # mama# copil
show more show less
  Comments (0)