A T E N Ț I E ! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock
Îţi place ?→ 

Advertisement
Advertisement

Atenție ! De domaniul trecutului ora de vară și oră de iarnă. Parlamentul European a votat un unic timp tot anul... Ce parere ai despre aceasta decizie ?

 • Uploaded 1 month ago in the category SOCIAL

  Parlamentul European a votat pentru eliminarea trecerii la ora de vară și ora de iarnă.

  Schimbarea orei vara și iarna ar putea să fie lăsată

  ...

  Parlamentul European a votat pentru eliminarea trecerii la ora de vară și ora de iarnă.

  Schimbarea orei vara și iarna ar putea să fie lăsată în spate, după ce Parlamentul European a votat, miercuri, în favoarea introducerii aceluiași timp pe tot parcursului anului.

  Urmează ca membrii Consiliului European să evalueze în detaliu directiva privind ora de vară și cea de iarnă și, dacă este cazul, să propună revizuirea ei.

  ”Sunt foarte încântat că după ani de discuții la nivelul comisiilor în Parlamentul European a fost dezbătută această rezoluție și votată astăzi în plen.

  Iar Parlamentul a acceptat propunerea noastră să întrebe Comisia Europeană să vină cu o recomandare prin care să încheiem schimbarea bi-anuală de oră”, a spus Sean Kelly, parlamentar european din Irlanda.

  De ce a fost luată decizia în UE, pe care Turcia, de exemplu, o aplică? Pentru că beneficiile legate de ulilizarea în zona de timp activă a luminii naturale ar fi mai mici decât menținerea aceluiași timp, fără dereglări pentru organismul uman care are de înfruntat adaptări costisitoare pentru sănătate.

  Ce parere ai despre aceasta deciezie ?
  Te rog sa comentezi parerea ta in formularul de contact de mai jos...


  Distribuie Prieteniilor pe Facebook !

 • # ora de vara
show more show less
  Comments (0)