”O bătrână într-o gară” melodia cântată de această tânără GORJEANCĂ a devenit cunoscută în Anglia! Vocea acestei tinere le-a topit inimile britanicilor! VIDEO

 • Scenă uluitoare într-un autobus, în Brașov! O bătrână a fost umilită de controlor, după ce femeia a scăpat o bancnotă. Reacțiile pe rețelele de socializare au fost virulente. Conducerea RAT Brașov a emis un comunicat.
  Conducerea RATBV Brașov a reacționat imediat. A precizat că are în vedere evenimentul și l-a sancționat apoi disciplinar pe angajatul respectiv.
  Bătrâna a urcat în autobuz într-o stație în care aparatele pentru bilete nu funcționau. Însă, odată ajunsă în autobuz, a început să roage lumea să cumpere un bilet, inclusiv șoferul autobuzului, oferind contravaloarea acestuia.
  O tânără înțelegătoare s-a oferit să o ajute, însă exact în acel moment un controlor care auzise și văzuse totul a venit la bătrână ca să o amendeze. Deși toată lumea din autobuz se uita uluită la el, a scos chitanțierul și a amendat-o pe loc pe bătrână pentru lipsa biletului.

  Category : Romania

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up